Telefoon:

+32 471 36 84 80

Email:

info@dtent.be

Verhuur van tenten

Pagodetent

Dankzij de elegante vorm van deze tent krijgt uw feest of event meteen de nodige uitstraling. Pagodetenten zijn ideaal voor communiefeesten, beurzen, barbecues, tuinfeesten en zoveel meer.
Deze tenten hebben een afmeting van 5 x 5 m en kunnen onbeperkt aan elkaar gekoppeld worden in alle mogelijke vormen. De tenten kunnen volledig afgesloten worden met zijpanelen.

Afmetingen: 5 x 5 m, 5 x 10 m, 5 x 15 m, 5 x 20 m, 5 x 25 m, 10 x 10 m, …

Stretchtent

Een stretchtent is een sfeervolle, trendy overkapping die tal van mogelijkheden biedt. De opstelling kan volledig aangepast worden aan de beschikbare ruimte. Het 4 laags tentdoek is windbestendig en 100% waterdicht.  Opstelling is mogelijk met houten of aluminium palen.

Afmetingen: 7,5 x 10 m, 7,5 x 20 m, 10,5 x 15 m

Startent

Geef uw evenement een exclusieve tint met een startent. De unieke stervorm biedt tal van mogelijkheden. De tent kan gebruikt worden voor een staande receptie maar leent zich ook uitstekend om tafels en stoelen in te plaatsen. Dankzij de grote bogen is het contact met de omgeving optimaal. In ons assortiment hebben wij 2 verschillende afmetingen van deze tent.

Plooitent

Plooi- of vouwtenten zijn lichter en sneller plaatsbaar dan pagodetenten. Door middel van een handig harmonicasysteem staan deze tenten in enkele minuten opgesteld. Deze tenten zijn waterafstotend en kunnen onbeperkt aan elkaar gekoppeld worden. Bij elke tent worden de nodige zijwanden geleverd. Met onze halve zijwanden zijn deze tenten uiterst geschikt om als bar of infostand te gebruiken. Maar ook op tuinfeesten, opendeurdagen en tal van andere gelegenheden kunnen deze tenten dienst doen. Deze tenten zijn ook beschikbaar voor afhaal.

Afmetingen: 3 x 3 m

Tentvloer

Houten tentvloer beschermt uw gazon en biedt een oplossing bij natte of modderige ondergrond. De panelen van 2 x 1 m worden rechtstreeks op de grond gelegd.  Een min of meer vlakke ondergrond is hierdoor vereist.

Scroll naar boven