Telefoon:

+32 471 36 84 80

Email:

info@dtent.be

Disclaimer

Welkom op dtent.be! Deze disclaimer heeft betrekking op het gebruik van onze website en de informatie die hierop wordt verstrekt. Door deze website te bezoeken en te gebruiken, ga je akkoord met de voorwaarden zoals hieronder beschreven.

1. Algemeen
a. De informatie op dtent.be is uitsluitend bedoeld voor algemene informatieve doeleinden. We streven ernaar om de informatie actueel en accuraat te houden, maar we kunnen geen garanties bieden met betrekking tot de volledigheid, nauwkeurigheid, betrouwbaarheid of geschiktheid van de verstrekte informatie. Het gebruik van de informatie op deze website is op eigen risico.
b. De inhoud van dtent.be kan op elk moment zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd of bijgewerkt. We zijn niet verplicht om verouderde informatie te verwijderen of bij te werken.
c. We zijn niet verantwoordelijk voor enige schade of verlies als gevolg van het vertrouwen op de informatie op dtent.be. Het gebruik van de verstrekte informatie is geheel op eigen verantwoordelijkheid.

2. Externe links
a. Op dtent.be kunnen links naar externe websites worden verstrekt. Deze links worden uitsluitend voor jouw gemak aangeboden. We hebben geen controle over de inhoud van deze externe websites en zijn niet verantwoordelijk voor de informatie, producten, diensten of enige andere aspecten die op deze websites worden aangeboden. Het volgen van externe links is op eigen risico.

3. Intellectueel eigendom
a. Alle inhoud op dtent.be, inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, logo’s, video’s en audio, is beschermd door auteursrechten en andere intellectuele eigendomsrechten. Het is niet toegestaan om de inhoud van deze website te kopiëren, reproduceren, verspreiden of op enige andere manier te gebruiken zonder onze uitdrukkelijke schriftelijke toestemming.

4. Juridisch advies
a. De informatie op dtent.be is geen juridisch advies en mag niet als zodanig worden beschouwd. Voor specifieke juridische kwesties raden we je aan om een gekwalificeerde professional te raadplegen.

5. Wijzigingen in de disclaimer
a. We behouden ons het recht voor om deze disclaimer op elk moment te wijzigen of bij te werken zonder voorafgaande kennisgeving. Het is jouw verantwoordelijkheid om regelmatig deze pagina te controleren op eventuele wijzigingen.

Neem contact met ons op als je vragen hebt over deze disclaimer of het gebruik van dtent.be.

Scroll naar boven